F.A.Q.

Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden bij de veelgestelde vragen, vul dan hiernaast het contactformulier in. U kunt uw vraag ook altijd telefonisch stellen via de klantenservice. Nino’s delicacies is te bereiken via telefoonnummer: +31 970 23 00 98 02 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 8.00 en 23.00 uur).

VRAGEN OVER DE BESTELLING
Bij vragen over de webshop kun u Nino’s delicacies bereiken via telefoonnummer +31 970 23 00 98 02 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 23.00).

VRAGEN OVER BEZORGING
Als u een vraag heeft met betrekking tot de bezorging van een webshop bestelling, dan kun u contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u vertellen waar uw pakket is, en hoe laat het bezorgd wordt. Nino’s delicacies is te bereiken via telefoonnummer: +31 970 23 00 98 02 van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 23.00 uur.

Neem contact op
* Verplichte velden
Contactgegevens
Veelgestelde vragen
1 Bestelling

Alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop van Nino’s delicacies worden geleverd door PostNL. U ontvangt per email een verzendbevestiging, nadat de bestelling vanuit ons magazijn is aangeboden bij PostNL. In deze email wordt daarnaast de track&trace code vermeld, zodat u uw bestelling kunt volgen. U kunt via de code tevens vinden hoe laat uw bestelling wordt aangeboden bij uw verzendadres.

Het kan voorkomen dat u niet thuis bent tijdens de levering. In dat geval krijgt u een niet-thuis-code in uw brievenbus. Hiermee kunt u op dezelfde dag tot 22:00 uur een nieuw bezorgmoment of nieuwe bezorglocatie kiezen (via de website van PostNL).

 

Wanneer u voor 12:00 besteld, zal uw bestelling uiterlijk 2 dagen na bestelling worden geleverd. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

U kunt altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij PostNL. U kunt altijd een e-mail sturen. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Zodra uw bestelling is binnengekomen bij Nino´s delicacies, ontvangt u een email met alle bestelgegevens.

Wanneer uw bestelling is aangemeld voor verzending, zult u een email ontvangen met de verzendgegevens.

In dit geval kunt u het best contact opnemen met de klantenservice van Nino´s delicacies via [email protected] of + 31 970 23 00 98 02.

2 Bezorging

De minimale bestelhoeveelheid bedraagt € 35,-.  Er worden binnen Nederland daarom geen verzendkosten in rekening gebracht. Het tarief voor een zending naar het buitenland hangt af van: gewicht, land van bestemming en eventuele extra diensten.

Nadat de bestelling is aangemeld bij Flespakket, zult u een email ontvangen met een track&trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van PostNL.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een track&trace code ontvangen), kunt u contact met Nino´s delicacies opnemen. Indien u uw bestelling na 7 dagen nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Nino´s delicacies.

 

3 Retournering

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending.
  • Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.
  • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal
  • Nadat de retourzending is goedgekeurd door onze klantenservice, versturen wij u een verzendlabel waarmee u uw bestelling gratis kunt terugsturen. Alleen als uw retourzending een waarde van minder dan € 35,- heeft, brengen wij een verzend- en verwerkingstarief van € 6,95 in rekening. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

U krijgt uw geld terug, wanneer u uw product terugstuurt. Echter zal er bij een retourzending met een waarde van onder de € 35,-, een verzend- en verwerkingstarief van €6,95 in rekening gebracht worden. Dit bedrag wordt automatisch in vermindering gebracht op het verschuldigde bedrag. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Weet u niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email naar onze klantenservice.

De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

4 Overig

Helaas kunnen niet alle vragen aan bod komen op deze pagina. Mocht u nog overige vragen hebben aan Nino´s delicacies, kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »